Telefonszám: +36 1 792-0240, +36 70 383 2359 E-mail: entrade@webtown.hu

Próbálja ki az Entrade-t kötöttségek nélkül, és nézze meg mit tud az önnek szóló vállalatirányítási rendszerünk!

Próbálja ki!

Rólunk

A Webtown 2003 óta a hazai IT piac meghatározó szereplője. Célunk a kezdetek óta minőségi, egyedileg testreszabott szoftverekkel segíteni ügyfeleink mindennapi munkáját.

A Webtown 2003 óta a hazai IT piac meghatározó szereplője. Célunk a kezdetek óta minőségi, egyedileg testreszabott szoftverekkel segíteni ügyfeleink mindennapi munkáját.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet szolgáltatási palettájának folyamatos bővítésére, a piac állandóan változó igényeire a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldásokat kínálja. Ennek köszönhetően a Webtown növekedése folyamatos és a cég alapítása óta töretlen. Szolgáltatásaink között egyaránt megtalálható a szoftverfejlesztés, szoftverüzemeltetés, rendszerintegráció, valamint a webdesign és a SEO.

Munkánk minőségét több, mint harminc munkatársunkból álló magasan kvalifikált szakember gárdánk és sokéves tapasztalatunk, valamint a jól használható, innovatív megoldások iránti elkötelezettségünk garantálja. A hazai IT piac igényeinek megfelelően a Webtown működését három divízió segíti. Jelenleg JAVA, valamint PHP programnyelven készítünk egyedi szoftvereket, webes alkalmazásokat, valamint ezek sikeres üzemeltetésének elengedhetetlen kellékeként SEO divíziónk támogatja az általunk készített rendszerek működését.

Ügyfeleink igényeinek mind magasabb színvonalú kielégítésére való törekvéseink és kitartó munkánk gyümölcseként cégünk 2009-től ORACLE Partner, valamint 2010 tavasza óta az első hivatalos Magyarországi Liferay Partner. Projektjeink igazán hatékony lebonyolításának érdekében a Prince és az XP mellett 2010 óta a SCRUM projektvezetési módszertant is alkalmazzuk. Büszkék vagyunk az évek során kialakított ügyfélkörre és arra, hogy olyan vállalatok informatikai igényeire tudtunk megoldásokkal szolgálni, mint például a MOL, a Sodexo, a Mavir, a Ricoh, az Aegon, az E.On, az Otthon Centrum, az Educatio Kht. vagy a Szerencsejáték Zrt.