Telefonszám: +36 1 792-0240, +36 70 383 2359 E-mail: entrade@webtown.hu

Próbálja ki az Entrade-t kötöttségek nélkül, és nézze meg mit tud az önnek szóló vállalatirányítási rendszerünk!

Próbálja ki!

Termék és szolgáltatás modul

A cég által forgalmazott termékek és szolgáltatások teljes listáját lehet kezelni, nyilvántartani.

Az Entrade vállalatirányítási rendszer második pillére a termékek és szolgáltatások modul. A modulban található meg az egész rendszerben tárolt árucikktörzs, ennek kezelési, szerkesztési lehetőségei. A modulban lehet kezelni a központi illetve a bizományos raktárakat, készletszinteket, kedvezményeket. Az árucikkek csoportokba rendezhetőek a könnyebb kereshetőség érdekében. A csoportok tulajdonságai örökíthetőek a hozzájuk rendelt árucikkekre. A modul lehetőséget biztosít, hogy egy-egy árucikkhez megadhassunk vevői cikkszámokat, mely segítségével a vevők könnyebben beazonosíthatják a saját rendszerükben található árucikkeket. 

Árucikktörzs

A rendszer megkülönböztet szolgáltatásokat, normál termékeket, gyártott termékeket és alapanyagokat. Egyes típusú árucikket a rendszer bizonyos folyamatok során másképp kezel.

Szolgáltatások

A szolgáltatások nem rendelkeznek készletekkel, valamint nem lehet őket beszállítótól megrendelni. A szolgáltatások bármikor értékesíthetőek vevők számára.

Normál termékek

Normál termékeket beszállítóktól lehet beszerezni valamint vevőknek értékesíteni. A normál termékek rendelkeznek készlettel és csak akkor lehet őket értékesíteni, ha rendelkezésre áll belőlük készlet. Normál termékek beszerzési ára beállítató, az eladási ára termék árréssel kalkulálódik. A normál termékek nyilvántartási ára a beszerzések átlagára alapján alakul.

Alapanyagok

A rendszerben alapanyag típusú termékeket nem lehet értékesíteni, csak beszállítóktól megrendelni. Az alapanyagok felhasználásával van lehetőség termékeket gyártani. Csak alapanyagok használhatóak fel gyártáshoz.

Gyártott termékek

A modul segítségével lehet összeállítani egy termék alapanyag szükségletét, megadva a mennyiséget, gyártási idejét, szavatossági időt valamint termelt hulladékmennyiséget. Gyártott terméket legyártás után, a készletek mennyiségében értékesíthető a vevők számára.