Telefonszám: +36 1 792-0240, +36 70 383 2359 E-mail: entrade@webtown.hu

Próbálja ki az Entrade-t kötöttségek nélkül, és nézze meg mit tud az önnek szóló vállalatirányítási rendszerünk!

Próbálja ki!

Partnerek

Egyszerűbbé válik a partnerkezelés és a kapcsolattartás.

A partnerek modul adja az Entrade egyik pillérét. A partnerek rendszerben tárolt adataival könnyedén tudja kezelni a teljes terméktörzset, kereskedelmi tevékenységeket, számlázási feladatokat. A rendszerben a partnerekhez kötött szinte minden tevékenység.

A modul megkülönböztet Vevő és Beszállító típusú partnereket. Egy partner egyszerre lehet Vevő is és Beszállító is. A Vevő típusú partnereknek lehetőség van ajánlatokat adni, valamint ezeket az ajánlatokat elfogadni vagy elutasítani. A Vevők számára létrehozhatunk a rendszerben megrendeléseket, melyek termékigényeket támasztanak a rendszerünkben.

A Beszállító típusú partnerek felé termékigényeket támaszthatunk, a rendszer automatikusan összegzi ezeket az igényeket és összesíti egy rendelésbe, megkönnyítve az adminisztrációt.

A partnerekről lehetőség van több, különböző típusú adatok tárolására is: címeket, elérhetőségeket, számlázási adatokat. A rendszerben a partner modul által tárolt adatok más modulok által elérhetőek és felhasználhatóak.

A partnerek kereshetőek, így a megfelelő partner kiválasztása pillanatok kérdése. Amennyiben nem lehet pontosan beazonosítani a partnert, akkor a kereső több különböző paraméterre biztosít szűrési lehetőséget. A partnerek listájában meg lehet tekinteni egymás alatt a szűrési feltételeknek megfelelő partnereket.