Telefonszám: +36 1 792-0240, +36 70 383 2359 E-mail: entrade@webtown.hu

Próbálja ki az Entrade-t kötöttségek nélkül, és nézze meg mit tud az önnek szóló vállalatirányítási rendszerünk!

Próbálja ki!

Kereskedelem

Segít átlátni és kezelni a teljes értékesítési folyamatot az ajánlatadástól a megrendelésen át a teljesítésen keresztül a szállításig és számlázásig.

A modul adja az Entrade rendszer harmadik pillérét. A Partnerek és a Termékek és szolgáltatások modulok adatait használva állíthatók össze az egyes ajánlatok, megrendelések, szállítások és számlák. A modul segítségével könnyedén lehet a kapcsolatot tartani a partnerekkel, az összes fontos dokumentum megtalálható az Entrade rendszerében.

Ajánlatadás

Ajánlat adás során ki lehet választani, hogy milyen feltételek szerint történik az ajánlat adás, be lehet állítani fizetési feltételeket, határidőket, és az ajánlat érvényességének az időpontját. Az ajánlat adás során hozzá lehet adni az ajánlathoz termékeket és szolgáltatásokat, mely során az összeállító számára egyértelmű, hogy mely terméknek mi az eredeti ára és ez milyen kedvezmények szerint alakul a partner részére. Az ajánlatadáskor lehetőség van egyedi árat is megadni, amely a partnerre vonatkozik egy termék tekintetében. Az ajánlat elkészül PDF-ben, mely letölthető vagy e-mailben a partner számára továbbítható. Az ajánlatról beállítható, hogy a vevő részéről el lett-e utasítva vagy fogadva.

Megrendelés

A modul részeként a felhasználó könnyedén összeállíthat egy vevői megrendelést, akár már létező ajánlatból áthívott adatokkal akár teljesen elölről készítve. A megrendelés készítése során kiválasztható a termék, amelyet értékesíteni szeretne, könnyedén meghatározható az ár, melyet a Termékek és Szolgáltatások modulból nyer ki az Entrade, és szükség esetén ezek az árak változtathatóak. A megrendelések teljesítése függ attól, hogy a megrendeléseken szereplő termékek közül mennyi van raktáron.

Szállítások

A modul részeként lehet a szállításokat regisztrálni. Egy szállítólevél kiállításával a rendszer szállítottnak értékeli a termékeket, és ezzel együtt automatikusan csökkenti a termékek készleteit a szállított mennyiséggel.