Telefonszám: +36 1 792-0240, +36 70 383 2359 E-mail: entrade@webtown.hu

Próbálja ki az Entrade-t kötöttségek nélkül, és nézze meg mit tud az önnek szóló vállalatirányítási rendszerünk!

Próbálja ki!

Miért válassza az Entradet?

Az Entrade egy könnyedén testre szabható vállalatirányítási rendszer, mely cégünk szakembereivel egyeztetve az Ön igényeinek lesz megfelelő. Cégünk elsődleges célja, hogy KKV-k számára olyan ERP rendszert biztosítsunk, amely megfelel az igényeknek és nem tartalmaz felesleges funkciókat, melyek bonyolítják a használatot.

Az Entrade modulos felépítése lehetővé teszi, hogy a vállalat csak azokkal a feladatokkal foglalkozzon, melyek a működéséhez szükségesek. A kiterjedt jogosultságkezelés az egyes felhasználók számára csak azokat a funkciókat teszi elérhetővé, melyek kifejezetten az adott felhasználóhoz tartoznak, ezzel könnyítve meg a munkát.  

Az Entrade fejlesztőgárdája kifejezetten a kis és középvállalkozások számára alakította ki a rendszert, elsősorban kereskedelmi tevékenységek kezelésére. A kiterjedt partner és több típusú terméktörzs lehetővé teszi a kényelmes kezelést és naprakész adatbázist tart fenn a vállalat termékeiről.  A rendszer kialakítása közben fokozottan figyeltünk arra, hogy egyedi igények kielégítése esetén a rendszer könnyen és gyorsan továbbfejleszthető legyen.

Fejlesztőgárdánk az Ön rendelkezésére áll, egy éves garanciát vállalunk a termékre, valamint minden továbbfejlesztési igényt rugalmasan és gyorsan kezelünk.

Az Entrede több csomagban elérhető, ezek megtekintéséhez kattintson ide.

Amennyiben termékünk elnyerte a tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az igényeinek megfelelően tudjunk árajánlatot adni.